top of page
förebilder banner.jpg

Det är vi som är Drömjakt

Vi älskar naturen, livet, skogen och friheten. Några av oss brinner extra för en viss sorts jakt, andra lägger lite extra fokus på maten. Vissa är unika inom sitt område, ett par är nog bland Sveriges bästa. Vi är olika, men väldigt lika. Vi älskar jakten och vill vara med och bygga världens värdefullaste jakt. För alla.

Nathalie Larsson.png

Nathalie Larsson

Det började med jakten, landade i EM-guld och en fjärdeplats i OS i skytte och svängde tillbaka till jakt med egna löshundar. För Nathalie Larsson är jakten en självklar del av livet, en plats för stillhet och lugn likaväl som berikande och spännande upplevelser.
 
Björn Lindberg.jpeg

Björn Lindberg

Han är jaktledare på en stor mark men de flesta av hans jaktdagar handlar om rovviltsjakt med egna hundar, både ovan och under jord. Han satsar bland annat på en än så länge ovanlig stövarras, Treeing walker coonhound. En ras som i rätta händer uppenbarligen har en framtid i Sverige som specialist på rovvilt.
Tobias Oscarsson.jpeg

Tobias Oscarsson

Vida känd tatuerare, med en specialitet. Få kan återskapa så fina detaljer i bilder av hundar, jakt, vilt och natur. Skälet är enkelt, Tobias älskar jakt med löshund, han vet hur det känns när upplevelsen, känslan i skogen, landar i en jagande hundförare.
 
Rasmus Boström.jpeg

Rasmus Boström

Förmodligen landets mest kända björnjägare. Lever för all jakt på rovvilt, ovan och under jord, där hundar alltid spelar en avgörande roll.

 
Roger Bäck.jpeg

Roger Bäck

Dalslänningen som blev jämtlänning, mannen som länge haft smeknamnet Ödemarksjägaren.


 
Jennie2.jpeg

Jennie Karlsson

Det stora jaktintresset och hundarna har öppnat många dörrar för Jennie Karlsson. Men det finns en baksida som hon vill ändra på. Ojämlikheten. Kvinnor är lika mycket värda som män, också i jakten.
Evelina Åslund Bäck_low.jpg

Evelina Åslund Bäck

Evelina driver företaget Joy Event Hunt & Health, där jakten förutom jaktupplevelsen helt enkelt handlar om att må bra.

Lubbe Garell.png

Lubbe Garell

Välkänd jaktfilmsproducent. Lubbes och vännen Danyel Couets Youtubekanal Shots & Pots vill visa hela jakten, från skott till tallrik, från förberedelser till avslut.
Kamilla Björling.jpeg

Kamilla Björling

För Kamilla handlar jakten till stor del om gemenskap. Om sammanhållning och gemensamma upplevelser. Det försöker hon sprida till andra, och hon lyckas.
Mattias Heed.png

Mattias Heed

Mattias Heed jagar inte som vi andra gör. Hans jakt handlar enbart om eftersök, där målet är att aldrig lämna ett skadat vilt kvar i skogen.
Anton Besterman.jpeg

Anton Besterman

Att jaga och leva för naturen är en självklar del av livet för Anton. Den känslan vill han locka fler att uppleva, genom sin filmproduktion och genom att vara mentor för ungdomar.
Panganders.jpg

Panganders

En av fem i Toppenjakt, kompisgänget som hittade varandra genom jakten och som på kort tid blivit kända via Instagram, Youtube och inte minst podcasten Toppenjakt.
bottom of page